Ana Sayfa / Haberler / Daire Başkanları “2018 Yılı” Faaliyetlerini Aktardı
19 Şubat 2019, Salı
Daire Başkanları “2018 Yılı” Faaliyetlerini Aktardı

Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş, Uşak Üniversitesi Daire Başkanları ile bir araya gelerek, 2018 yılı faaliyet raporlarını değerlendirdi.

Toplantıda başkanlıkların 2018 yılında gerçekleştirdikleri faaliyetler aktarılarak, 2019 yılı plan ve projeleri anlatıldı.

Toplantıya Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adem Duru, Genel Sekreter V. İbrahim Çalış, Genel Sekreter Yardımcıları Kenan Gökçe ve Hamza Yıldırım, Bilgi İşlem Daire Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Veli Çapalı, Öğrenci İşleri Daire Başkanı Mehmet Kara, İdari ve Mali İşler Daire Başkan V. Süleyman Sanlı, Strateji Geliştirme Daire Başkanı Mesut Çetinkaya, Yapı İşleri Daire Başkan V. Ali Ulvi Örmeci, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Gülay Selçuk Çelik ve Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Himmet Kaya katıldı.