HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / “Sağlık, Estetik ve Medikal Uluslararası Kariyer Fuarı” Düzenlenecek
13 Ocak 2023, Cuma
“Sağlık, Estetik ve Medikal Uluslararası Kariyer Fuarı” Düzenlenecek

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda, Sağlık Bakanlığı iş birliğinde,  Ege Üniversitesinin başkanlığında; İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi, Manisa Celal Bayar Üniversitesi, Afyon Sağlık Bilimleri Üniversitesi ve Uşak Üniversitesi ortaklığında  “Sağlık, Estetik ve Medikal Uluslararası Kariyer Fuarı” düzenlenecek.

Sağlık, estetik ve medikal sektörlerinin ulusal ve küresel firmaları ile öğrenciler ve akademisyenler 17-18 Şubat 2023 tarihlerinde İzmir’de “Sağlık, Estetik, Medikal Uluslararası Kariyer Fuarı”nda bir araya gelecek.

Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş, Ege Üniversitesi, İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi, Manisa Celal Bayar Üniversitesi, Afyon Sağlık Bilimleri Üniversitesi ve üniversitemizin iştirakleriyle yapılacak olan fuar öncesi gerçekleşen çevrimiçi toplantıya katıldı.  

Çevrimiçi toplantıya katılan Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş, toplantı sonrası Uşak Üniversitesinin ilgili birimleriyle bir araya gelerek fuar hazırlık çalışmalarıyla ilgili istişarede bulundu.