HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / Seven Doors to Europe Konsorsiyumu Bulgaristan’da
22 Kasım 2022, Salı
Seven Doors to Europe Konsorsiyumu Bulgaristan’da

Uşak Üniversitesinin koordinatörlüğünü yürüttüğü Seven Doors to Europe isimli Ulusal Hareketlilik Konsorsiyumu kapsamında Uşak Üniversitesi, Bursa Teknik Üniversitesi, Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Fırat Üniversitesi, Gaziantep Üniversitesi ve Giresun Üniversitesi uluslararası ofis temsilcileri ile 7-11 Kasım 2022 tarihleri arasında Bulgaristan’ın Blagoevgrad şehrinde bulunan Southwest Neofit Rilski Üniversitesi tarafından düzenlenen eğitim haftasına katılım sağlandı.

Farklı ülkelerden üniversite temsilcilerinin bulunduğu toplantıda kurumumuz adına Uluslararası İlişkiler Genel Koordinatörlüğü Eurodesk Temas Kişisi Dr. Ercan Bahtiyar tarafından bir sunum gerçekleştirildi.

Eğitim haftası süresince programa diğer ülkelerden katılan temsilciler ile gerçekleştirilen görüşmeler neticesinde kurumumuzla uygun programların değerlendirilmesi ile birlikte önümüzdeki yıldan itibaren karşılıklı personel ve öğrenci hareketliliği ile ilişkilerin geliştirilmesi konusunda işbirliği olanakları tartışıldı.