Ana Sayfa / Haberler / KAP Kontrol Takvimi ve İç Tetkik Toplantıları Başladı
3 Ağustos 2022, Çarşamba
KAP Kontrol Takvimi ve İç Tetkik Toplantıları Başladı

Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş, iç tetkik ile Kurumsal Akreditasyon Programı (KAP) Kontrol Takvimi toplantılarına katıldı.

Üniversitemizde yürütülmekte olan Kurumsal Akreditasyon Programı ve ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi çalışmaları kapsamında planlanan iç tetkik ile ilgili toplantılar başladı.

Konuyla ilgili ilk toplantılar 1 Ağustos tarihinde; İktisadi ve İdari Bilimler, Uygulamalı Bilimler, Fen Edebiyat ile İletişim Fakültelerinde gerçekleşti.

Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş, Rektör Yardımcısı ve Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Kenan Taş, fakülte dekanları, fakülte öğretim elemanları ve Kalite Koordinatörlüğü personelinin katılımıyla yapılan toplantılarda her bir fakülte KAP ile ilgili çalışmalarından bahsetti.

İç tetkik ve KAP kontrol takvimi toplantıları 1-12 Ağustos 2022 tarihleri arası fakülte, meslek yüksekokulu, araştırma merkezleri ve idari birim başkanlıklarını kapsayacak şekilde gerçekleştirilecek.