Ana Sayfa / Haberler / Final Haftasında Rektör Ekrem Savaş Ders Çalışan Öğrencilere Çorba İkramı Yaptı
24 Haziran 2022, Cuma
Final Haftasında Rektör Ekrem Savaş Ders Çalışan Öğrencilere Çorba İkramı Yaptı

Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından final haftası nedeniyle öğrencilere çorba dağıtımı gerçekleştirildi. Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş etkinliğe katılarak, Prof. Dr. Fuat Sezgin kütüphanesinde öğrencilerle sohbet etti.

Öğrencilerin final sınavları haftasında motive edilmesi gerektiğini belirten Prof. Dr. Savaş, “Üniversitemizde artık geleneksel hale getirdiğimiz bir uygulama olarak sınav dönenimde çorba ikramını gerçekleştiriyoruz. Öğrencilerimiz derslerine daha iyi çalışsınlar diye onlara Uşak’ımızın tarhana çorbasını dağıtıyoruz. Öğrencilerimize yönelik çalışmalarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz” dedi.

Rektörümüzle sohbet eden öğrenciler, çorba dağıtımından dolayı teşekkür ettiler.