Ana Sayfa / Haberler / Afyon Uşak Zafer Teknoloji Geliştirme Bölgesi, 2022 Yılı İlk Yönetim Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi
6 Ocak 2022, Perşembe

Afyon-Uşak Zafer Teknoloji Geliştirme Bölgesi Yönetici Anonim Şirketi (Zafer Teknopark A.Ş.) 2022 yılı Birinci Yönetim Kurulu toplantısı, Uşak OSB Teknopark binasında gerçekleştirildi.

Yönetim Kurulu toplantısı öncesinde Zafer Teknopark A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş ile yönetim kurulu üyeleri, Uşak Üniversitesi Rektörlüğüne yeniden atanan Prof. Dr. Ekrem Savaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Ziyaret sonrası Zafer Teknopark A.Ş. Yönetim Kurulu üyeleri, Uşak Organize Sanayi Bölgesi alanı içerisinde yer alan ve 2021 Ocak ayında faaliyete geçen Uşak OSB Teknopark ek alanı binasında Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı destekleriyle yapılan Güneş Enerji Sistemi (GES) projesi, çevre ve peyzaj düzenlemesini yerinde incelediler. İncelemeler sonrası Uşak OSB Teknopark binasında faaliyet gösteren girişimci AR-GE firmalarını ziyaret eden yönetim kurulu üyelerine, geliştirilen AR-GE çalışmaları hakkında firma yetkilileri tarafından bilgilendirmeler yapıldı. Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş, Uşak OSB Teknoparkın Uşak’a ve bölgeye olan katkısına dikkat çekerek Uşak OSB Teknoparkın Uşak’ın girişimci AR-GE ekosistemi için çalıştığını belirtti.

Uşak OSB Teknoparktaki incelemelerin ardından yönetim kurulu toplantısı gerçekleşti. Toplantıya Zafer Teknopark A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş, Yönetim Kurulu Üyeleri; Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, Afyonkarahisar OSB Müdürü Ali Ulvi Akosmanoğlu, Uşak OSB Yönetim Kurulu Başkanı Halil Ağaoğlu, Uşak Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Sezer, Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Temsilcisi Ramazan Gündağ, Zafer Teknopark Genel Müdürü Prof. Dr. Tuğrul Kandemir ve Teknopark Genel Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Hakan Boz katıldı.

Toplantıda gündem maddeleri üzerine görüşmeler yapıldı. Üyelerin iyi niyet ve başarı temennilerinin ardından Teknopark Yönetim Kurulu Toplantısı sona erdi.