HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / Yeni Seçilen Öğrenci Konseyinden Rektör Savaş’a Ziyaret
2 Aralık 2021, Perşembe
Yeni Seçilen Öğrenci Konseyinden Rektör Savaş’a Ziyaret

Uşak Üniversitesinde gerçekleşen seçimler sonucu Uşak Üniversitesi Öğrenci Konsey Başkanı seçilen Muhammet Basir Kutlu ile yeni yönetim kurulu ve denetleme kurulu üyeleri Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş’ı ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette, Öğrenci Konseyi Başkanı Kutlu, “Seçimin ardından Konsey olarak Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş’ı ziyaret etmek istedik. Bizleri ağırladığı için kendilerine teşekkür ederiz. Ayrıca Rektörümüzü yeniden seçildiği için tebrik ediyoruz. Birlik ve beraberlik içinde daha da güzel faaliyetler yapmak için hiç durmadan çalışacağız.” dedi.

Rektör Prof. Dr. Savaş, “Uşak Üniversitesi öğrenci merkezli bir üniversite olarak her zaman öğrencilerimizin yaptığı etkinlikleri desteklemektedir. Sizler, üniversite yönetimi ile öğrenciler arasında bir bağsınız. Üniversitemizde 100’ün üstünde öğrenci topluluğu var. Bu topluluklarımız güzel faaliyetler gerçekleştiriyor. Öğrenci Konseyi olarak onlarla birlikte daha da güzel çalışmalar yapacaksınız. Sizleri tebrik ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.

Öğrenci Konseyi üyeleriyle bir süre sohbet eden Rektör Savaş, yapılan seçimler sonucu Öğrenci Konseyi Başkanı seçilen Kutlu’ya, Uşak Üniversitesi rozetini takarak, Öğrenci Konseyi odasının anahtarını ve üniversitemiz plaketini verdi.