Ana Sayfa / Haberler / Uşak Deri (Karma) OSB’den Rektör Savaş’a Hayırlı Olsun Ziyareti
23 Kasım 2021, Salı
Uşak Deri (Karma) OSB’den Rektör Savaş’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Uşak Deri (Karma) Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Karahallı ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Uğur Karaca Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Karahallı, yeniden Uşak Üniversitesi Rektörü olarak seçilen Prof. Dr. Ekrem Savaş’ı tebrik ederek, başarılı çalışmalarının devamını diledi.

Rektör Savaş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, üniversite-sanayi işbirliklerinin Uşak Üniversitesinin önceliklerinden biri olduğunu belirtti. Uşak Üniversitesinin şehrin ve bölgenin tüm sanayi kuruluşlarıyla yaptığı işbirliklerinin artarak devam edeceğini ifade eden Prof. Dr. Savaş, nazik ziyaretlerinden dolayı Uşak Deri (Karma) OSB Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Karahallı ve yönetim Kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.