Ana Sayfa / Haberler / Uşak Üniversitesinde Erasmus+ Değişim Programları Hareketliliği Her Geçen Gün Artıyor
21 Ekim 2021, Perşembe

Erasmus+ KA107 programı personel hareketliliği kapsamında, Uşak Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü ve Uygulamalı Bilimler Fakültesi Bankacılık ve Finans Bölümlerinde ders verme hareketliliği için üniversitemize gelen Kosova Universum College'dan Suat Berisha ve Ruvije Berisha, Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş’ı makamında ziyaret etti.

Rektör Savaş ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Uşak Üniversitesine gelen uluslararası personel ve öğrencilerin sayısının her geçen gün arttığını ifade etti.

Suat Berisha ve Ruvije Berisha ise Uşak’ı ve Uşak Üniversitesini çok beğendiklerini dile getirerek, Rektör Savaş başta olmak üzere gösterdikleri misafirperverliklerinden dolayı tüm Uşak Üniversitesi personeline teşekkür ettiler.