Ana Sayfa / Haberler / Türkmenistan Ankara Büyükelçisi Üniversitemizi Ziyaret Etti
18 Ekim 2021, Pazartesi
Türkmenistan Ankara Büyükelçisi Üniversitemizi Ziyaret Etti

Türkmenistan Ankara Büyükelçisi İşankuli Amanlıyev, Uşak Üniversitesinde öğrenim gören Türkmen öğrencilerin eğitim süreçleri ile ilgili bilgi almak amacıyla üniversitemize ziyarette bulundu. Ziyarette, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Mustafa Öntuğ ve Uluslararası Öğrenci Koordinatörü Dr. Öğretim Üyesi Ferhat Karaman, Büyükelçi İşankuli Amanlıyev’e eşlik ettiler.

Uşak Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Kongre ve Kültür Merkezi toplantı salonunda Türkmen öğrencilerle bir araya gelen Amanlıyev, “Uşak Üniversitesini gezdiğimizde güzel bir eğitim-öğretim ortamı olduğunu gördük. Uşak’ta okuyan öğrenciler gerçekten çok şanslı. Buraya genel olarak öğrencilerimizin durumlarının ne olduğunu öğrenmek için geldik, dinledik ve mutlu ayrılıyoruz. Başta Rektörünüz Prof. Dr. Ekrem Savaş olmak üzere tüm Uşak Üniversitesi personeline ve öğrencilerine çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.