Ana Sayfa / Haberler / Kalite Yönetim Sisteminin İkinci Dış Tetkiki Gerçekleşti
4 Eylül 2021, Cumartesi
Kalite Yönetim Sisteminin İkinci Dış Tetkiki Gerçekleşti

Üniversitemiz kalite çalışmaları kapsamında “Yükseköğretim Hizmetleri” ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sisteminin ikinci dış tetkiki 1 Eylül tarihinde gerçekleşti.

Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş, BBS A.Ş. Belgelendirme firması tetkikçileri, TÜRKAK Bağımsız Tetkikçileri, akademik, idari birim yöneticileri ve Kalite Koordinatörlüğü çalışma ekibi üyelerinin katılımıyla gerçekleşen açılış toplantısıyla başlayan dış tetkik değerlendirilmesi, gün boyu iki ayrı oturumda devam etti.

Tetkiklerin tamamlanmasının ardından, baş tetkikçi Muzaffer Cantürk ve ekibinin değerlendirmelerle ilgili bilgileri aktardığı kapanış toplantısında, Uşak Üniversitesinin “Yükseköğretim Hizmetleri” kapsamında ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi gerekliliklerini başarıyla sürdürdüğü açıklandı.