Ana Sayfa / Haberler / İletişim Fakültesi Öğrencimize Konya Selçuklu Belediyesinden Ödül
31 Ağustos 2021, Salı
İletişim Fakültesi Öğrencimize Konya Selçuklu Belediyesinden Ödül

Konya Selçuklu Belediyesinin "Uzun Ömrün Kısa Hikâyesi" temasıyla düzenlediği kısa film yarışmasında, Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo-Televizyon ve Sinema Bölümü öğrencimiz Nevra Ayan "Hediye" adlı kısa filmiyle üçüncülük ödülünün sahibi oldu.

Seçici kurulunda tiyatro sanatçıları Hakan Bilgin ve Turgay Tanülkü ile birlikte yönetmen Özhan Eren'in yer aldığı yarışmanın ödül töreni, pandemi sebebiyle çevrimiçi olarak Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı'nın katılımıyla gerçekleşti.

Öğrencimiz Nevra Ayan'ın yazıp yönettiği ve ses yönetiminde de İletişim Fakültesi mezunlarımızdan Berfin Er'in yer aldığı "Hediye" filminin başrollerinde Nevzat Ayan ve Zeynep Deniz Kılınç yer alıyor. Nostaljik içeriğini çağdaş biçimiyle karşılayan kısa film, ilerleyen aylarda ulusal ve uluslararası festivallerde de yarışarak izleyiciyle buluşacak.