HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / Uşak Üniversitesi Öğretim Görevlisi Dr. Elif Kuru’ya Avrupa Genç Bilim İnsanı Ödülü
5 Temmuz 2021, Pazartesi
Uşak Üniversitesi Öğretim Görevlisi Dr. Elif Kuru’ya Avrupa Genç Bilim İnsanı Ödülü

Uşak Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Öğretim Görevlisi Dr. Elif Kuru, Avrupa Pedodonti Birliği Genç Bilim İnsanı Ödülünü kazandı.

Dr. Elif Kuru; "Trikalsiyum Silikat Simanın Demineralize Dentinde Remineralizasyon Kapasitesi ve Mikrosızıntısının Cam İyonomer Simanla Karşılaştırılarak İncelenmesi" adlı çalışması ile Avrupa Pedodonti Birliği tarafından Genç Bilim İnsanı Ödülü'ne layık görüldü.

Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş, Uşak Üniversitesi’nin genç ve dinamik akademik kadrosuyla birçok başarıya imza atmaya devam ettiğini belirterek Avrupa Pedodonti Birliği tarafından Genç Bilim İnsanı Ödülü'ne layık görülen Öğretim Görevlisi Dr. Elif Kuru’yu tebrik etti.

 

Rektör Savaş: “Genç ve başarılı hekim kadrosuyla birçok yerde yapılamayan tedaviler Diş Hekimliği Fakültemizde yapılmaktadır.”

Uşak Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinin bugüne kadar 150 bin kişiyi tedavi ettiğine dikkat çeken Rektör Savaş “Başarılı uygulamalarıyla Diş Hekimliği Fakültemiz sadece Uşak’a değil Türkiye’nin dört bir tarafından gelen hastalara hizmet vermektedir. Genç ve başarılı hekim kadrosuyla birçok yerde yapılamayan tedaviler Diş Hekimliği Fakültemizde yapılmaktadır. Bir kez daha Dr. Elif Kuru’yu tebrik ediyorum. Tüm Diş Hekimliği Fakültemize çalışmalarında başarılar diliyorum.”dedi.