HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / Matematik Bölümü FEDEK Akreditasyon Toplantısı Gerçekleşti
8 Haziran 2021, Salı
Matematik Bölümü FEDEK Akreditasyon Toplantısı Gerçekleşti

Fen Edebiyat Fakültesi Matematik Bölümü akreditasyon toplantısı Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş’ın katılımıyla online olarak gerçekleştirildi.

Toplantıda, Bölüm başkanı Prof. Dr. Elçin Yusufoğlu ve bölüm öğretim üyeleri, bölüm akreditasyon çalışmalarının hangi aşamada olduğu, hazırlanan öz değerlendirme raporunun son durumu ve FEDEK kontrol çizelgesi hakkında bilgi verdi.

Yapılan çalışmalarla ilgili bilgi alarak, değerlendirmelerde bulunan Rektör Savaş, akreditasyon, değerlendirme ve bilgilendirme çalışmalarının nitelikli bir yükseköğretimin olmazsa olmazı olduğuna dikkat çekti. Akreditasyon çalışmalarında emeği geçen tüm Matematik bölümü öğretim üyelerine teşekkür eden Prof. Dr. Savaş, ‘‘Bir Matematikçi olarak, bölümümüzün akredite olması sizin kadar benimde göğsümü kabartır. Kısa zamanda süreçleri tamamlayacağınızı ve yüzümüzün akıyla bu işten çıkacağımıza inanıyorum. Bunu sizin başaracağınıza inanıyorum. O nedenle başta bölüm başkanı ve emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyor, başarılar diliyorum.”dedi.