Ana Sayfa / Haberler / Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Aslan ve Prof. Dr. Fuat Sezgin Vakfı Başkanı Çetinkaya’dan Ziyaret
4 Haziran 2021, Cuma

Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ersan Aslan ve Prof. Dr. Fuat Sezgin İslam Bilim Tarihi Araştırmaları Vakfı Yönetim Kurulu ve Mütevelli Heyeti Başkanı Mecit Çetinkaya, Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş’a nezaket ziyareti gerçekleştirdiler.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette karşılıklı fikir alış verişinde bulunuldu. Rektör Savaş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aslan’a ve Vakıf Başkanı Çetinkaya’ya çalışmalarında başarılar diledi.