Ana Sayfa / Haberler / Uşak Üniversitesi Akademisyenleri Özel Dünya Koleji Öğrencileriyle Bir Araya Geldi
1 Haziran 2021, Salı

Uşak Üniversitesi, Özel Dünya Koleji Anadolu ve Fen Lisesi’nin düzenlediği online üniversite tanıtım fuarına katılarak, bölümler ve programlar hakkında tanıtım gerçekleştirdi.

Tanıtım fuarında; Erasmus ve yurtdışı eğitim ve staj imkânları hakkında Uluslararası İlişkiler Genel Koordinatörü ve Rektör Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Özgür Tarhan, Mühendislik ve Teknik Bilimler Bölümleri hakkında Doç. Dr. Yaser Açıkbaş, Tıp Fakültesi ve Sağlık Bilimleri Bölümleri hakkında Dr. Hüseyin Haydar,  kampüs olanakları, barınma, yemek hizmetleri, sosyal yaşam hakkında Sosyal Çalışmacı Meryem Gül, mezunlar için kariyer imkânları ve etkinlikler hakkında ise Mezunlar Ofisi ve Kariyer Geliştirme Koordinatörü Dr. Doğan Hatun bilgi vererek, Uşak Üniversitesini tanıttılar.

Etkinlik soruların cevaplanmasının ardından sona erdi.