Ana Sayfa / Haberler / Türkiye Maarif Vakfı Üniversiteler ile İş Birliği 2. İstişare Toplantısı Gerçekleştirildi
3 Mayıs 2021, Pazartesi

Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş, Türkiye Maarif Vakfı Üniversiteler ile İş Birliği 2. İstişare toplantısına katıldı. Vakıf tarafından çevrim içi düzenlenen toplantı, 73 üniversitenin katılımıyla yapıldı.

Toplantı öncesinde Vakfın Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çaltılı tarafından değerlendirme sunumu yapıldı. Türkiye Maarif Vakfı Başkanı Prof. Dr. Birol Akgün, Vakıf ile iş birliği protokolü imzalamış bulunan üniversitelerle mevcut iş birliklerinin niteliğini artırmak, daha verimli sonuçlara odaklanmak ve 2020 yılında gerçekleştirilen 1. İstişare Toplantısı kapsamında ortaya konulan sorun, öneri ve talepleri değerlendirmek amacıyla toplantı gerçekleştirdiklerini belirterek, tüm katılımcılara teşekkür etti.

İş birlikleri faaliyetleri hakkında Başkan Akgün’ün moderatörlüğünde gerçekleştirilen istişare oturumunda ise üniversitelerin, Türkiye Maarif Vakfı ile yurt içinde ve yurt dışında geliştirdikleri iş birlikleri faaliyetleri ile ilgili görüş ve önerileri dile getirildi.

Toplantı görüş ve önerilerin dinlenmesinin ardından sona erdi.