Ana Sayfa / Haberler / Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler’den Rektörümüze Ziyaret
4 Mart 2021, Perşembe

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler ve Genel Sekreter Sefer Kutlu, Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş’ı ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Prof. Dr. Savaş ve Prof. Dr. Diler, üniversiteler arası çalışmalar ve işbirlikleri üzerine değerlendirmelerde bulundu.

Rektör Savaş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Rektör Prof. Dr. İbrahim Diler’e nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Rektör Prof. Dr. Diler, Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş başta olmak üzere tüm Uşak Üniversitesi personeline ve öğrencilerine çalışmalarında başarılar diledi.