Ana Sayfa / Haberler / UTTO’dan Girişimcilik Okulu
22 Şubat 2021, Pazartesi
UTTO’dan Girişimcilik Okulu

Uşak Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösterecek US-TECH Ön Kuluçka ve Girişimcilik Merkezinde girişimcilere eğitimler vermek üzere eğitmenler yetiştirmek amacıyla Uşak Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (UTTO) tarafından 08-12 Şubat 2021 tarihleri arasında “Girişimcilik ve Teknoloji Kış Okulu” adlı etkinlik gerçekleştirildi.

Uşak Üniversitesi’ndeki öğrenci ve akademisyenler başta olmak üzere Zafer Teknopark'ta yer almak isteyen tüm yenilikçi girişimcilere destek olacak bir eğitmen  ağını oluşturmak için gerçekleştirilen eğitim, UTTO yöneticiliğinde Zafer Kalkınma Ajansı 2020 TR33/20/TD/0042) Teknik Destek projesi kapsamında fonlandırıldı.

Temel Girişimcilik eğitimlerinin yanında, teknolojik trendler ve iş dünyasındaki etkileri, yapay zeka, artırılmış gerçeklik, nesnelerin interneti, 3 boyutlu yazıcılar, robotlar gibi teknolojik konuların da konuşulduğu eğitim Pamukkale Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Ali Soylu tarafından verildi.

Eğitime Uşak Üniversitesi akademisyen ve öğrencileri katıldı.