Ana Sayfa / Haberler / Engelsiz Birim Koordinatörlüğünden Bilgilendirme Toplantısı
17 Kasım 2020, Salı
Engelsiz Birim Koordinatörlüğünden Bilgilendirme Toplantısı

Uşak Üniversitesi Engelsiz Birim Koordinatörlüğü “Uzaktan Eğitim Sürecinde Akademik Uyarlama ve Sınav Uyarlamaları Konusunda İzlenmesi Gereken Süreçler" konulu bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Üniversite birim sekreterleri ve özel gereksinimli öğrenci danışmanlarına yönelik 13 Kasım tarihinde yapılan toplantıda, Engelsiz Birim Koordinatörü Dr. Öğretim Üyesi Şule Güçyeter, birim akademik personeli Arş. Gör. Mehmet Gürbüz ve yazı işleri personeli Murat Sağlam tarafından, koordinatörlükten gelen yazılarda izlenmesi gereken süreçler hakkında bilgilendirme yapıldı. Toplantıda, hizmet başvuru ve akademik uyarlama formunun doldurulmasında dikkat edilmesi gereken hususlar üzerinde durulurken, koordinatörlük ve birimler arasındaki yazışmalarda yapılması gerekenler vurgulandı. Sunum ve bilgilendirme sonrası, katılımcıların sorularının ve önerilerinin dinlenmesinin ardından, toplantı sona erdi.