Ana Sayfa / Haberler / Rektör Savaş, İstanbul Medeniyet Üniversitesini Ziyaret Etti
14 Eylül 2020, Pazartesi
Rektör Savaş, İstanbul Medeniyet Üniversitesini Ziyaret Etti

Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş, İstanbul Medeniyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Gülfettin Çelik’i ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette iki üniversite arasında eğitim, bilim, teknoloji, araştırma geliştirme çalışmaları ve projeler hakkında fikir alış verişi yapıldı.

Rektör Savaş, İstanbul Medeniyet Üniversitesi ile ortak çalışma alanlarına yönelik işbirlikleri ile ilgili fikir alışverişinde bulunduklarını belirtti.

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Gülfettin Çelik ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek ülke kalkınmasına yönelik projelerde Uşak Üniversitesi ile birlikte çalışmaya hazır olduklarını ifade etti.