HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / Uşak Üniversitesi’nde Çevrimiçi Bayramlaşma Heyecanı
1 Ağustos 2020, Cumartesi
Uşak Üniversitesi’nde Çevrimiçi Bayramlaşma Heyecanı

Uşak Üniversitesi Kurban Bayramı coşkusunu dijital ortamda yaşadı. Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş’ın katılımıyla yapılan çevrimiçi bayramlaşmaya, akademik ve idari personel katıldı.

Çevrimiçi bayramlaşmada Rektör Savaş, herkesin bayramını kutlayarak, “İki büyük dini bayramımızdan biri olan Kurban Bayramı’na erişmiş olmanın mutluluğu içindeyiz. Bayramlarımız bağlarımızı kuvvetlendiren, dargınlıkların son bulmasına vesile olan, yardımlaşma ve dayanışma duygularının güçlendiği, insanlar arasındaki sevgiyi ve saygıyı arttıran anlamlı günlerdir.’’dedi.

Prof. Dr. Savaş, ‘‘Birbirimizi hatırlamak, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek için önemli bir fırsat olan Kurban bayramı vesilesiyle; Tüm dünyanın ve ülkemizin mücadele ettiği Covid-19 pandemisinin bir an önce son bulmasını Cenab-ı Haktan diliyor, salgınla mücadelede hepimizin gerekli tedbirleri almaya devam edeceğine inanıyorum. Kurban Bayramımız Cenab-ı Hak’a olan teslimiyetimiz ve samimiyetimiz açısından çok anlamlı bir bayramdır. Yaptığımız tüm işlerde samimi olmalıyız. Üniversiteler olarak yaptığımız çalışmalar aynı zamanda ülkemizin gelişmesine ve kalkınmasına katkı vermektedir. Allah tüm çalışmalarımızı muvaffak kılsın.’’şeklinde konuştu.

Bayram vesilesiyle vatanımız için toprağa düşmüş tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet dileyen Rektör Savaş ‘‘Bu duygu ve düşüncelerle Uşak Üniversitesi ailesinin ve tüm halkımızın Kurban Bayramını en kalbi dileklerimle kutlar; ülkemize, milletimize, İslam âlemine ve insanlığa sağlık, barış ve huzur getirmesini temenni ederim.’’dedi.

Konuşmasının sonunda Kurban Bayramı’nın hayırlara vesile olmasını dileyen Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş, insanlığın şu günlerde en çok ihtiyaç duyduğu sağlık ve huzura en kısa zamanda kavuşmasını temenni ederek tüm personele çalışmalarında başarılar diledi. Bayramlaşma, söz almak isteyen herkesin bayramla ilgili dilek ve temennilerini dile getirmesinin ardından sona erdi.