Ana Sayfa / Haberler / Güzel Sanatlar Fakültesi Akademik Kurul Toplandı
26 Haziran 2020, Cuma
Güzel Sanatlar Fakültesi Akademik Kurul Toplandı

Uşak Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Akademik Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirildi.

Mustafa Kemal Paşa Amfisinde gerçekleşen akademik kurula Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş, Dekan Prof. Dr. Şebnem Ruhsar Temir Gökçeli, öğretim elemanları, dış paydaş temsilcileri ve öğrenciler katıldı.

Dekan Prof. Dr. Şebnem Ruhsar Temir Gökçeli toplantıda 2019-2020 eğitim-öğretim yılında Güzel Sanatlar Fakültesi’nde gerçekleşen akademik faaliyetlerle ilgili bilgi vererek, gelecek eğitim-öğretim yılı planlamalarından bahsetti.

Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş yaptığı konuşmada akademik çalışmaların arttırılması konusunda temennilerde bulunarak, başta Dekan Prof. Dr. Gökçeli olmak üzere tüm öğretim elemanlarına çalışmalarında başarılar diledi. Toplantı dilek ve temennilerle sona erdi.