Ana Sayfa / Haberler / Sektör Öğrenci Buluşması Gerçekleşti
16 Mart 2020, Pazartesi
Sektör Öğrenci Buluşması Gerçekleşti

Uşak Üniversitesi öğrencilerini sektör ile buluşturmaya devam ediyor.

Uşak Üniversitesi Bankacılık ve Sigortacılık Araştırma ve Uygulama Merkezi ile Muhasebe ve Finans topluluğu tarafından, Uşak ilinde şubesi bulunan banka müdürlerinin davetli olduğu “Hedef Bankacılık-II Sektör Öğrenci Buluşması” adlı etkinlik gerçekleştirildi.

Uşak Üniversitesi personel restoranında düzenlen etkinliğe, banka müdürleri, öğretim üyeleri ve bankacılığa ilgi duyan öğrenciler katıldı. İlki 15 Ekim 2019 günü yapılan sektör-öğrenci buluşmasının ikincisinde, banka müdürleri ve öğrenciler ayrı gruplar halinde bir araya gelerek bankacılığın özelliklerini, staj ve iş olanaklarını tartışma fırsatı bulurken, müdürler öğrencilere mentorluk yaptı. Geçtiğimiz yıl gerçekleştirilen etkinlikte iş teklifi alan ve işe yerleşen öğrencilere yenilerinin eklenmesi sıcak bir ortam oluşturuldu.