Ana Sayfa / Haberler / Girişimcilik Odak Grup Toplantısı
12 Kasım 2018, Pazartesi
Girişimcilik Odak Grup Toplantısı

Zafer Kalkınma Ajansı, Uşak Yatırım Destek Ofisi ve Uşak Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi tarafından organize edilen Gençlerin İstihdam Edilebilirliğinin Arttırılması Sonuç Odaklı Programı (GENÇ SOP) toplantısı gerçekleştirildi.

İki oturum halinde yapılan girişimcilik toplantısında, TR33 Bölgesi’ndeki gençlerin kendi işlerini kurabilmeleri adına bölgedeki girişimcilik kültürünün geliştirilmesi ve yeni girişimlerin hayata geçirilmesi adına sunumlar yapıldı.

İlk oturumda öğrencilerimizin girişimcilik hakkındaki görüşleri, Uşak ilinin girişimcilik potansiyeli ve alınabilecek aksiyonlar konuşuldu. İkinci oturumda ise Üniversitemiz öğretim elemanları ile eğitim programının girişimcilik konusundaki konumu ve genç girişimcilerin Uşak ili istihdamı hakkında görüşleri aktarıldı.