Ana Sayfa / Haberler / Cihan Aksoy’dan Keyifli Bir Söyleşi
6 Kasım 2018, Salı
Cihan Aksoy’dan Keyifli Bir Söyleşi

Prof. Dr. Cihan Aksoy, Uşak Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencileriyle bir araya gelerek söyleşi gerçekleştirdi. Prof. Dr. Aksoy, tıbbın gelişimi, günümüz tıbbı, doktor olmak ve doktor-hasta ilişkisi başlıkları altında bilgiler aktararak, tecrübelerini paylaştı.

Söyleşi öncesi Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş’ı makamında ziyaret eden Prof. Dr. Cihan Aksoy, Uşak’ta ve Uşak Üniversitesi’nde bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, başta Prof. Dr. Savaş olmak üzere tüm Uşak Üniversitesi personeline ve öğrencilerine çalışmalarında başarılar diledi.

Prof. Dr. Savaş ise, Prof. Dr. Aksoy’u üniversitemizde ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını ifade etti.

Mustafa Kemal Paşa Amfisi’nde gerçekleşen söyleşiye Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ömer Karahan, Kanyon Koleji Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Servet Rüştü Karahan, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Söyleşinin ardından Prof. Dr. Karahan, Prof. Dr. Cihan Aksoy’a gerçekleştirdiği sunum için teşekkür etti.