Ana Sayfa / Haberler / Uşak Üniversitesi Öğrencilerinin Kısa Filmleri "World Film Fair"da Yarıştı
1 Kasım 2018, Perşembe
Uşak Üniversitesi Öğrencilerinin Kısa Filmleri "World Film Fair"da Yarıştı

Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi ile Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Radyo ve Televizyon Programcılığı öğrencileri hazırladığı kısa filmlerle, "World Film Fair" yarışmasına katıldı. New York'ta 26 Ekim'de başlayıp 31 Ekim'de sona eren yarışmada Orçun Üzüm, Emil Ali, Begüm Gülşah Aktaş ve Volkan Bağırgan’ın kısa filmleri yer aldı.

Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunlarından Begüm Gülşah Aktaş’ın yönettiği spot/kurmaca filmi “Hicap”, Volkan Bağırgan’ın yönettiği belgesel filmi “İnsanı Eskiten Zaman”, Orçun Üzüm’ün kurmaca filmi “Korkuyu Beklerken” New York Producers Club’ta, Radyo ve Televizyon Programcılığı Meslek Yüksekokulu mezunu Emil Ali’nin yönettiği belgesel film “Adam” ise yarışmanın diğer metropollerinde gerçekleştirilen seçkilerde gösterildi.

Dünyanın en kapsamlı sinema etkinlikleri arasında bulunan ve bünyesinde film festivali ve film marketi barındıran World Film Fair, sinema sahasının önemli isimlerini bir araya getiriyor.