Ana Sayfa / Haberler / Stratejik Plan Yönetim Bilgi Sistemi Eğitimi
26 Ekim 2018, Cuma
Stratejik Plan Yönetim Bilgi Sistemi Eğitimi

Uşak Üniversitesi 2020-2024 III. Dönem Stratejik Plan hazırlık çalışmaları kapmasında Uşak Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı tarafından hazırlanan ‘Stratejik Plan Yönetim Bilgi Sistemi’ kullanımı hakkında üniversite personeline eğitim verildi.

Eğitime Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Metin Gümüş, Strateji Geliştirme Daire Başkanı Mesut Çetinkaya, Bilgi İşlem Daire Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Veli Çapalı ve tüm birimlerin stratejik plan komisyon üyeleri katıldı.

Prof. Dr. Metin Gümüş ve Mesut Çetinkaya birer konuşma yaparak Uşak Üniversitesi 2020-2024 III. Dönem Stratejik Plan hazırlık çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Dr. Öğr. Üyesi Veli Çapalı ise Bilgi İşlem Daire Başkanlığı tarafından hazırlanan ‘Stratejik Plan Yönetim Bilgi Sistemi’ yazılımı hakkında eğitim verdi.