HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / Uşak Üniversitesi New Horizons Erasmus+ Projesi
9 Ekim 2018, Salı
Uşak Üniversitesi New Horizons Erasmus+ Projesi

Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş ve beraberindeki heyet, Uşak Üniversitesi koordinatörlüğünde yürütülen New Horizons Erasmus+ projesi kapsamında, 1-7 Ekim tarihleri arasında İtalya’da tanıtım faaliyetlerinde bulundu.

Üniversitenin uluslararasılaşma hedeflerine yönelik tanıtım faaliyetlerinin yürütülmesi, öğrenci ve personel bazında üniversiteye doğru hareketlilik sayılarının arttırılması, öğrencilerimizin staj yeri bulma sorunlarının giderilmesi ve bağlantıların oluşturulması amacıyla ziyaretler gerçekleştirildi. Yazılması planlanan KA107 Erasmus Hareketlilik Projesi için ortak aramaya yönelik görüşmelerin yapılması amacıyla İtalya'ya düzenlenen hareketliliğe, Üniversitemizi temsilen Uluslararası İlişkilerden Sorumlu Rektör Danışmanı Dr. Öğretim Üyesi Özgür Tarhan, Deri Tekstil ve Seramik Sektörlerinde İhtisaslaşma Koordinasyon Merkezi Koordinasyon Kurulu Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Beyhan Pamuk, Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Şefik Baran Tarhan, Teknoloji Transfer Ofisi Koordinatörlüğü İdari personeli Özgür Şaştım ve Uluslararası İlişkiler Ofisi Konsorsiyum ve Diğer Ortaklıklar Projelerinden Sorumlu İdari Personel Atike Uçan katıldı.

Istıtuto Marangoni Fashion Design School, University Of Pisa, University Of Padova, Isia Faenza, Digital Design ve Polimoda Fashion School ziyaret edilerek, Uşak Üniversitesi’nin tanıtımı gerçekleştirildi.