Ana Sayfa / Haberler / Milletvekili Mustafa Çetin'den Üniversite Kütüphanesine Kitap Bağışı
9 Ekim 2018, Salı
Milletvekili Mustafa Çetin'den Üniversite Kütüphanesine Kitap Bağışı

23. Dönem Uşak Milletvekili Mustafa Çetin, Üniversitemiz Merkez Kütüphanesine kitap bağışında bulundu.

Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş, Mustafa Çetin’e yapmış olduğu bağıştan dolayı teşekkür belgesi ve üniversite plaketi takdim etti. Uşak Üniversitesi kütüphanesine yapılan bağıştan duyduğu memnuniyeti ifade eden Prof. Dr. Savaş, “Sayın Çetin’e tüm Uşak Üniversitesi personeli ve öğrencileri adına tekrar teşekkür ediyorum. Saygılarımı sunuyorum.” dedi.

Mustafa Çetin ise Milletimizin geleceğini inşa edecek nesillerin bilgiyle donanması ve kitaplardan istifade etmesinin en büyük isteği olduğunu, bu nedenle kitap bağışında bulunmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirtti.