Ana Sayfa / Haberler / BİGG Bilgilendirme Etkinliği Gerçekleşti
8 Ekim 2018, Pazartesi
BİGG Bilgilendirme Etkinliği Gerçekleşti

Uşak Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (UTTO) ve Akdeniz Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi işbirliği ile 4 Ekim tarihinde TÜBİTAK 1512 BİGG (Bireysel Genç Girişim) bilgilendirme etkinliği gerçekleştirildi.

Recep Tayyip Erdoğan Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapılan etkinlikte, Akdeniz Üniversitesi TTO ekibinden Melih Koçyiğit ve Serra Karadal, Teknogirişim Sermaye Desteği Programı olan “BİGG” çağrısından bahsetti.  Akademisyenlerin ve öğrencilerin katıldığı etkinlikte, program ayrıntıları, pratikte uygulanma süreçleri konuşuldu.

Uşak Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Metin Gümüş etkinlik sonrası yaptığı açıklamada, çağımızın önemli konuları arasında yer alan teknoloji yaklaşımlı girişim ve AR&GE çalışmalarının, ülke kalkınmasındaki önemli rolüne dikkat çekti. Prof. Dr. Metin Gümüş’ün konuşmacılara teşekkür belgesi takdim etmesiyle etkinlik sona erdi.