Ana Sayfa / Haberler / Rektörümüz, Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi 1. Sınıf Öğrencileri ile Bir Araya Geldi
2 Ekim 2018, Salı

Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş, Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi’ne yeni kayıt yaptıran öğrencilerle bir araya geldi.

Etkinlikte konuşan Prof. Dr. Ekrem Savaş, eğitimin emek, sabır, uzun çalışma süreci ve odaklanma gerektiren çok önemli bir uğraş olduğuna dikkat çekerek yeni kayıt yaptıran öğrencilerin yaşamlarının önemli ve heyecan verici bir dönemine geldiklerini ifade ederek “Seçtiğiniz meslekte başarılı ve iyi bir kariyer sahibi olabilmek için kaliteli, nitelikli ve evrensel normlar çerçevesinde bir eğitim almalısınız. Yapacağınız tercih, bundan sonraki yaşamınıza yön verecek, hatta geleceğinizi belirleyecektir. Bu yüzden birinci sınıftan itibaren ne yapmak istediğinize karar vermeli, hedef belirlemelisiniz. Not ortalamanızın iyi olması lazım. Bu uğraşta başarılı olmak hepinizin temel hedeflerinden biri olmalıdır. Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültemiz açıldığı andan itibaren genç ve dinamik akademik kadrosuyla, teoriyi pratikle birleştirdiği uygulama dersleri ve uygulama alanlarıyla öğrencilerine en iyi eğitimi vermektedir. Yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını temenni eder, sağlık, mutluluk ve başarı dilerim.”dedi.
Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nuray Şahinler ise fakülte hakkında bilgi vererek tüm öğrencilere başarılı bir yıl geçirmelerini diledi.

Prof. Dr. Savaş etkinlik sonunda fakülteyi derece ile kazananlara teşekkür belgesi takdim etti.

fotoğraflar için tıklayınız