Ana Sayfa / Haberler / Zafer Teknopark Yönetim Kurulu Toplantısı Gerçekleşti
27 Eylül 2018, Perşembe
Zafer Teknopark Yönetim Kurulu Toplantısı Gerçekleşti

Afyon-Uşak Zafer Teknoloji Geliştirme Bölgesi (Teknopark) Yönetim Kurulu Toplantısı üniversitemiz ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Toplantıda gündem maddeleri görüşülerek, TÜBİTAK 1514 Girişim Sermayesi Destekleme Programı, Zafer Teknopark’da başvurusu alınan ve değerlendirmeye tabi tutulan projeler ve Zafer Teknopark tarafından Zafer Kalkınma Ajansı’na başvurulan projelere ait bilgiler verildi.

Toplantıya Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş, Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, Uşak Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Metin Gümüş, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, Uşak Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Sezer, Zafer Teknopark Genel Müdürü Prof. Dr. Tuğrul Kandemir ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.