HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / Ekrem Savaş TÜBİTAK BİDEB Eğitim Burs ve Destekleri Grubu Yürütme Kurulu Üyeliğine Yeniden Seçildi
8 Ağustos 2018, Çarşamba
Ekrem Savaş TÜBİTAK BİDEB Eğitim Burs ve Destekleri Grubu Yürütme Kurulu Üyeliğine Yeniden Seçildi

Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığına (BİDEB) bağlı Eğitim Burs ve Destekleri Grubu Yürütme Kurulu ve Etkinlik Destekleri Grubu Yürütme Kurulu Üyeliğine yeniden seçildi.

Prof. Dr. Savaş, TÜBİTAK’ın BİDEB’e bağlı Eğitim Burs ve Destekleri Grubu Yürütme Kurulu ve Etkinlik Destekleri Grubu Yürütme Kurulunda bulunmaktan ve yeniden seçilmekten dolayı onur duyduğunu belirtti. TÜBİTAK’ın, sadece araştırmalara destek sağlayan bir kurum, bilim ve teknoloji politikalarını belirleyen bir oluşum, AR-GE insan kaynakları geliştiren bir düzen ya da araştırma enstitülerinden oluşan bir yapı olmayıp, bunların tümü ve daha fazlası olduğunu söyleyen Prof. Dr. Ekrem Savaş, böylesi bir kurumun Eğitim Burs ve Destekleri Grubu Yürütme Kurulu ve Etkinlik Destekleri Grubu Yürütme Kurulunda yer almaktan dolayı mutlu olduğunu ifade ederek Ülkemiz bilim insanlarının araştırma, eğitim ve burs konularında desteklenmesinin önemli bir konu olduğunu belirtti.