Ana Sayfa / Haberler / Kanyon Koleji 2. Uşak Matematik Olimpiyatları Ödül Töreni Gerçekleştirildi
3 Haziran 2018, Pazar
Kanyon Koleji 2. Uşak Matematik Olimpiyatları Ödül Töreni Gerçekleştirildi

Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş’ın fikir önderliğinde gerçekleştirilen Matematik Olimpiyatı projesinin ikincisi Kanyon Kolejinde gerçekleştirildi.

Prof. Dr. Ekrem Savaş, Kanyon Koleji’nin Uşak ilinde, bilimi dünya seviyesinde çıkarmak, küçük yaşlarda bilimsel okuryazarlığı arttırmak, matematik sevgisini ve ilgisini arttırmak için, bu yıl ikincisi düzenlenen matematik olimpiyatlarının ödül törenine katılmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, dereceye giren öğrencileri ve okullarını tebrik etti.

Programa, Uşak İl Milli Eğitim Müdürü Bülent Şahin, Kanyon Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Servet Rüştü Karahan, Okul Müdürü Tuğba Süren Adatepe, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Program Kanyon Koleji öğrencilerinin piyano dinletisinin ardından, dereceye giren öğrencilere ödüllerin takdim edilmesiyle sona erdi.