Ana Sayfa / Haberler / TÜBA Başkanı Prof. Dr. Ahmet Cevat Acar Üniversitemizdeydi
15 Mayıs 2018, Salı
TÜBA Başkanı Prof. Dr. Ahmet Cevat Acar Üniversitemizdeydi

Türkiye Bilimler Akademisi (TÜBA) Başkanı Prof. Dr. Ahmet Cevat Acar, 14 Mayıs tarihinde gerçekleştirilen, 2017-2018 Akademik Başarı ve Mezuniyet Töreninin onur konuğu olarak üniversitemizi ziyaret etti.

TÜBA Başkanı Prof. Dr. Ahmet Cevat Acar, mezuniyet törenine katılarak, yüksek onur belgesi almaya hak kazanan öğrencileri ve ailelerini kutladı. Öğrencilere tavsiyelerde bulunan Prof. Dr. Acar, araştırmacı, yenilikçi, ilim yolunda, ülkemiz ve milletimiz için çalışmalar yapmanın önemine değindiği konuşmasında, Uşak’ta ve Uşak Üniversitesi’nde olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, davetlerinden dolayı Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş’a teşekkür etti.

Törenin ardından Uşak Üniversitesi yerleşkesinde incelemelerde bulunan Prof. Dr. Ahmet Cevat Acar, Öğrenci Çarsını ve sinema salonunu inceledi. Öğrenci Çarşısında öğrencilerimizle bir süre sohbet eden Prof. Dr. Acar, Binicilik ve Cirit Topluluğu talimhanesinde ok talimi yaptı.

TÜBA Başkanı Prof. Dr. Ahmet Cevat Acar daha sonra Uşak Valisi Salim Demir’i makamında ziyaret etti.