HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi
13 Mayıs 2018, Pazar
Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi

Uşak Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu’nun 2017-2018 Akademik Yılı mezuniyet töreni Üniversitemiz Şehit Ömer Halisdemir Spor Merkezi’nde, 13 Mayıs 2018 tarihinde gerçekleştirildi. 

Törene Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adem Duru, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Mesut Atasever, Genel Sekreter Vekili İbrahim Çalış, akademik ve idari personelin yanı sıra öğrenciler ve aileleri katıldı. 

Törenin açılış konuşmasını Yüksekokul birincisi Emine Üzüm gerçekleştirdi. Üzüm, 4 yılda yaşadığı her şeyin çok değerli olduğunu belirterek, ailesine ve hocalarına teşekkür etti. 

Müdür Dr. Öğretim Üyesi Mesut Atasever, mezun öğrencilere gelecek yaşamlarında başarılar dileyerek, Uşak Üniversitesi kimliğini gururla taşımaları gerektiğini söyledi. Dr. Öğretim Üyesi Atasever, mezun öğrencileri ve ailelerini kutladı.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adem Duru Uşak Üniversitesi’nin genç ve dinamik bir yerleşke olduğunu söyleyerek,‘’Bu anlamlı günde mutluluğumuza ortak oldunuz. Öğrencilerimizi bugünlere getiren ailelerimize ve hocalarımıza teşekkür ederim.’’ dedi. Bugün bir bitişinin değil çoğu şeyin başlangıcının yaşandığı birgün olduğunu vurgulayan Prof. Dr. Adem Duru, gelecek yaşamlarında öğrencilere başarılar dileyerek, mezunları kutladı.

Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu’ndan 364 öğrencinin mezuniyet heyecanı yaşadığı törende, öğrenciler tarafından müzik dinletisi gerçekleştirildi. Tören diplomaların verilmesinin ardından öğrencilerin kep atması ile sona erdi.