HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / Sosyal Bilimler MYO Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi
13 Mayıs 2018, Pazar
Sosyal Bilimler MYO Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi

Uşak Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu’nun 2017-2018 Akademik Yılı mezuniyet töreni Üniversitemiz Recep Tayyip Erdoğan Kongre ve Kültür Merkezi’nde, 13 Mayıs 2018 tarihinde gerçekleştirildi. 

Törene Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Mustafa Gençoğlu, akademik ve idari personelin yanı sıra öğrenciler ve aileleri katıldı. 

Törenin açılış konuşmasını MYO birincisi Zavra Dovranova gerçekleştirdi. Dovranova, öğrenim hayatı boyunca yaşadığı her şeyin çok değerli olduğunu belirterek, ailesine ve hocalarına teşekkür etti.

Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Mustafa Gençoğlu, tüm akademisyenlere teşekkür ederek, ‘’Öğrencilerimizi bu zorlu hayata hazırlamak için hep beraber büyük bir gayret sarfettik. Onlara doğruyu, haktan ayrılmamayı, adaletli olmayı, her zaman öğütledik.’’ dedi. Gelecek yaşamlarında öğrencilere başarılar dileyen Doç. Dr. Mustafa Gençoğlu, mezun öğrencileri ve ailelerini kutladı.

Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu’ndan 198 öğrencinin mezuniyet heyecanı yaşadı. Törende, Halit Ziya Uşaklıgil Ortaokulu’nun Halk Oyunları gösterisi, Görsel İşitsel Teknikler ve Medya Yapımcılığı Bölümü Öğr. Gör. Hakan Cem Işıklar’ın yönettiği ''Büyük Uşak Kanyonları Belgeseli’’nin kısa metrajı gösterildi. Tören diploma takdimi ve öğrencilerin kep atması ile son buldu.