HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / Mühendislik Fakültesi Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi
12 Mayıs 2018, Cumartesi
Mühendislik Fakültesi Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi

Uşak Üniversitesi Mühendislik Fakültesi'nin 2017-2018 Akademik Yılı mezuniyet töreni 12 Mayıs 2018 tarihinde Üniversitemiz Recep Tayyip Erdoğan Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. 

Törene Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Metin Gümüş, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Menderes Levent, akademik ve idari personelin yanı sıra öğrenciler ve aileleri katıldı.

 Fakülte biricileri Hakkı Şahin ve Ali Antepli yaptıkları konuşmada 4 yılda yaşadıkları her şeyin çok değerli olduğunu belirterek, ailelerine ve hocalarına teşekkür ettiler.

Dekan Prof. Dr. Menderes Levent mezun öğrencileri ve ailelerini kutlayarak öğrencilere gelecek yaşamlarında başarılar diledi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Metin Gümüş, Mühendislik Fakültesi’nin bu özel gününde mezun öğrencilerin heyecanlarını paylaşmaktan gurur duyduğunu belirterek,‘’İnanıyorum ki sizler bu başarılarınızın devamını getireceksiniz.’’ ifadelerini kullandı.4 yıllık bir dönemin sona erdiğini söyleyen Prof. Dr. Metin Gümüş, başarının devam edebilmesi için ömür boyu sürdürülebilir alışkanlıklara dönüştürülmesi gerektiğini belirtti. Prof. Dr. Metin Gümüş mezun öğrencileri kutlayarak, ‘’Değerli kardeşlerimizin bugünlere gelmesinde emeği geçen hocalarımıza ve ailelerine teşekkür ediyorum.''dedi.

Mühendislik Fakültesi’nden 218 öğrencinin mezuniyet heyecanı yaşadığı tören diplomaların takdim edilmesinin ardından mühendislik yemininin okunması ve öğrencilerin kep atması ile sona erdi.