HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / Fen Edebiyat Fakültesi Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi
12 Mayıs 2018, Cumartesi
Fen Edebiyat Fakültesi Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi

Uşak Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi'nin 2017-2018 Akademik Yılı mezuniyet töreni Üniversitemiz Ömer Halisdemir Spor Merkezi’nde 12 Mayıs 2018 tarihinde gerçekleştirildi.

Törene Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adem Duru, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Yılmaz, akademik ve idari personelin yanı sıra öğrenciler ve aileleri katıldı. 

Törenin açılış konuşmasını 2017-2018 Dönemi Fakülte birincisi Naime Yurt gerçekleştirdi. Yurt, 4 yılda yaşadığı her şeyin çok değerli olduğunu belirterek, ailesine ve hocalarına teşekkür etti. 

Yabancı uyruklu öğrenciler adına konuşma yapan öğrenci Esra Abdülkerimelcerbaa, eğitim hayatının en güzel yıllarını Uşak Üniversitesi'nde ve fakültesinde yaşadığını belirterek hocalarına ve ailesine teşekkür etti.

Dekan Prof. Dr. Ali Yılmaz, mezun öğrencilere gelecek yaşamlarından başarılar dileyerek, ‘’Bugüne kadar her türlü fedakarlığı göğüsleyerek sizleri yetiştiren ailenizi ve hocalarınızı kutluyorum. Üniversitenizi unutmayın. Vatanımıza ve milletimize layık gençler olarak hayatınızda başarılara imza atmanızı diliyorum.’’ dedi. Uşak Üniversitesi kimliğini gururla taşımaları gerektiğini söyleyen Dekan Prof. Dr. Ali Yılmaz, mezun öğrencileri ve ailelerini kutladı.

Fen Edebiyat Fakültesi’nden 708 öğrencinin mezuniyet heyecanı yaşadığı tören, diplomaların verilmesinin ardından öğrencilerin kep atması ile sona erdi.