HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / Eğitim Fakültesi Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi
12 Mayıs 2018, Cumartesi
Eğitim Fakültesi Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi

Uşak Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nin 2017-2018 Akademik Yılı mezuniyet töreni Ömer Halisdemir Spor Merkezi’nde 12 Mayıs 2018 tarihinde gerçekleştirildi.

Törene Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adem Duru, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Saim Savaş, akademik ve idari personelin yanı sıra öğrenciler ve aileleri katıldı.

Törenin açılış konuşmasını Fakülte birincisi Şeyma Arslan gerçekleştirdi. Arslan, 4 yılda yaşadığı her şeyin çok değerli olduğunu belirterek, ailesine ve hocalarına teşekkür etti.

Dekan Prof. Dr. Saim Savaş, mezun öğrencilere gelecek yaşamlarından başarılar dileyerek, Uşak Üniversitesi kimliğini gururla taşımaları gerektiğini söyledi. Prof. Dr. Saim Savaş, mezun öğrencileri ve ailelerini kutladı.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adem Duru Uşak Üniversitesi’nin genç ve dinamik bir yerleşke olduğunu söyleyerek “Bu anlamlı günde mutluluğumuza ortak oldunuz. Öğrencilerimizi bugünlere getiren ailelerimize ve hocalarımıza teşekkür ederim.’’ dedi. Bugün bir bitişinin değil çoğu şeyin başlangıcının yaşandığı birgün olduğunu vurgulayan Prof. Dr. Adem Duru, gelecek yaşamlarında öğrencilere başarılar dileyerek, mezunları kutladı.

Eğitim Fakültesi’nden 422 öğrencinin mezuniyet heyecanı yaşadığı tören diplomaların verilmesi, öğretmen yeminin okunması ve öğrencilerin kep atması ile sona erdi.