HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / Güzel Sanatlar Fakültesi Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi
10 Mayıs 2018, Perşembe
Güzel Sanatlar Fakültesi Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi

Uşak Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin 2017-2018 Akademik Yılı mezuniyet töreni, Mustafa Kemal Paşa Amfisi’nde, 9 Mayıs 2018 tarihinde gerçekleştirildi.

Törene Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adem Duru, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilal Sezer, akademik ve idari personelin yanı sıra öğrenciler ve aileleri katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adem Duru, mezun öğrencileri ve ailelerini kutladı. Prof. Dr. Adem Duru, bugün bir bitişinin değil çoğu şeyin başlangıcının yaşandığı bir gün olduğunu söyledi.

Dekan Prof. Dr. Bilal Sezer mezun öğrencileri kutlayarak, Uşak Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi kimliğini gururla taşımalarının gerekliliğini belirterek, bundan sonraki yaşamlarında mezun öğrencilere başarılar diledi. 

Dekan Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Hasan Akdağ ise bugün ortak bir sevinci paylaşmak için bir arada olduklarını belirterek, mezun öğrencileri ve ailelerini tebrik etti.

Fakülte birincisi Özlem Güney, 4 yılda yaşadığı her şeyin çok değerli olduğunu belirterek, ailesine ve hocalarına teşekkür etti.

Uşak Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nden 47 öğrencinin mezuniyet heyecanı yaşadığı tören diplomaların takdim edilmesinin ardından öğrencilerin kep atması ile sona erdi.