Ana Sayfa / Haberler / Spor Bilimleri Fakültesi Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi
9 Mayıs 2018, Çarşamba
Spor Bilimleri Fakültesi Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi

Uşak Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi'nin 2017-2018 Akademik Yılı mezuniyet töreni 9 Mayıs 2018 tarihinde Üniversite Öğrenci Çarşısı Amfi Tiyatrosunda gerçekleştirildi.

Törene Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adem Duru, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Elçin Yusufoğlu, akademik ve idari personel, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Mezun öğrenciler adına konuşma yapan fakülte birincisi Samur Jabbaruv 4 yılda yaşadığı her şeyin çok değerli olduğunu belirterek, ailesine ve hocalarına teşekkür etti.

Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Elçin Yusufoğlu mezun olan öğrencilere gelecek hedeflerinde başarılar diledi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adem Duru ise yaptığı konuşmada mezun öğrencileri ve ailelerini kutlayarak gelecek yaşamlarında öğrencilere başarılar diledi.
Spor Bilimleri Fakültesi’nden 73 öğrencinin mezuniyet heyecanı yaşadığı törende, öğrencilere diplomalarının takdim edilmesinin ardından halk oyunları gösterisi gerçekleştirildi.

Tören öğrencilerin kep atması ile sona erdi.