HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / Tıp Fakültemiz Tarafından İlk Sunum Günleri Gerçekleştirildi
19 Nisan 2018, Perşembe
Tıp Fakültemiz Tarafından İlk Sunum Günleri Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Tıp Fakültesi tarafından “İlk Sunum Günleri: Geçmişten Günümüze Fizyoloji veya Nobel Tıp Ödülleri” adlı etkinlik gerçekleştirildi.

Mustafa Kemal Paşa Amfisinde yapılan etkinliğe Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş, Rektör Yardımcısı ve Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ömer Karahan, davetliler, Tıp Fakültesi Öğretim Üyeleri ve Tıp Fakültesi öğrencileri katıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş, etkinlikte yer alan öğrencilerimize teşekkür belgesi vererek sunumlarından dolayı tebrik etti.

Rektör Yardımcısı ve Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ömer Karahan yaptığı konuşmada Tıp Fakültemizin alanında lider olabilecek nitelikte birikime sahip bireyler yetiştirmek için gerekli alt yapı ve donanımı sağlayarak Türkiye’nin örnek yeni nesil tıp fakültesi olma hedefinde olduğunu söyleyerek standart tıp fakültesi sağlık hizmetlerinden öte, gerontoloji, geriatri ve termal tıp alanında sosyal sorumluluk ve sağlık hizmetlerini öne çıkararak sağlık turizminde öne çıkmayı amaçladığını ifade etti. Ülkemizin çok iyi yetişmiş insanlara ihtiyacı olduğuna dikkat çeken Dekan Prof. Dr. Ömer Karahan öğrencilerimizi bu ihtiyaç doğrultusunda yetiştireceklerini belirterek sunumlarını yapan öğrencilere ve emeği geçen hocalarımıza teşekkür etti.

Moderatörlüğünü Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Rahşan Ilıkçı Sağkan’ın yaptığı etkinlikte öğrencilerimiz Tıp alanında Nobel ödüllerine layık görülen çalışmalar ve bilim insanları hakkında sunumlarını gerçekleştirdiler.

“İlk Sunum Günleri: Geçmişten Günümüze Fizyoloji veya Nobel Tıp Ödülleri” adlı etkinlik öğrencilerimize üniversitemiz adına teşekkür belgelerinin verilmesi ve toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.