Ana Sayfa / Haberler / Üniversitemiz Kalite Koordinatörlüğü Değerlendirme Toplantıları Gerçekleştirdi.
9 Nisan 2018, Pazartesi
Üniversitemiz Kalite Koordinatörlüğü Değerlendirme Toplantıları Gerçekleştirdi.

Üniversitemiz Kalite Koordinatörlüğü, 15 Mart 2018 ve 22 Mart 2018 tarihlerinde, Üniversitemiz kalite çalışmalarından sorumlu Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Metin Gümüş başkanlığında toplantılar gerçekleştirdi.

Üniversitemiz Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Mehmet Sonugelen, idari birimlerdeki kaliteyi arttırma adına yapılan çalışmalar ile ilgili Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Metin Gümüş’e bilgi verdi. Toplantıda birimlerin kaliteyi arttırmada yaptıkları ve yapacakları işlemler değerlendirildi.

Kalite Koordinatörümüz Prof. Dr. Mehmet Sonugelen Genel Sekreter V. Prof Dr. Adem Duru ile birlikte Öğrenci İşleri Daire Başkanı, Personel Daire Başkanı ve Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı ile ayrı ayrı olarak toplantılar da yaptıklarını belirtti.

2

C:\Users\Asuss\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\20180315_202405.jpg