Ana Sayfa / Haberler / Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş Uşak OSB 17. Olağan Genel Kurul Toplantısına Katıldı
5 Nisan 2018, Perşembe

Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ömer Karahan ile birlikte Uşak Organize Sanayi Bölgesi (UOSB) 17. Olağan Genel Kurul toplantısına katıldı.

UOSB Müdürlüğü Konferans salonunda gerçekleşen toplantıda bir konuşma yapan Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş genel kurul toplantısının hayırlı olmasını dileyerek üniversite-sanayi işbirliğinin ülkemizin kalkınma hedefleri açısından büyük önem taşıdığına değindi. Endüstri 4.0'ın önemine değinen Rektörümüz, Uşak Üniversitesi olarak sanayicilerimizle proje üretme ve Ar-Ge çalışmaları konusunda her türlü işbirliğinin içinde olduklarını belirtti.

Toplantıya Vali Salim Demir, Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Uşak İl Müdürü Orhan Karalar, AK Parti İl Başkanı Mehmet Çakın, Uşak OSB Başkanı Halil Ağaoğlu, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Suat Selim Kandemir, bölge yönetim kurulu üyeleri ve genel kurul üyeleri katıldı.