HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / Üniversitemizde Gazetecilik Günleri Gerçekleştirildi
3 Nisan 2018, Salı
Üniversitemizde Gazetecilik Günleri Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Haber Topluluğunun, konusunda uzman akademisyenleri ve gazetecileri bir araya getirdiği Gazetecilik Günleri 29-30 Mart tarihlerinde Mustafa Kemal Paşa Amfisinde gerçekleştirildi.

Etkinliklere Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ömer Karahan, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. M. Murat Öntuğ, Sağlık Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Kadir Özcan, İletişim Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi ve Topluluk Danışmanı Didem Deniz, davetliler, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Yoğun ilgi gören etkinliklerin ilk gününde Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Şadiye Deniz “Dijitalleşen Gazeteciliğin Etkilerinden” ve Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Alahattin Kanlıoğlu ise “Haber Fotoğrafçılığından” bahsederek öğrencilerimizin sorularını cevapladılar.

Etkinliğin ikinci günü Habertürk Televizyonu Haber Müdürü İhsan Yılmaz ve Haber sunucusu Didem Arslan Yılmaz’ın söyleşisi ile devam etti. Birlikte gerçekleştirdikleri sunumlarında mesleki deneyimlerinden bahseden İhsan Yılmaz ve Didem Arslan Yılmaz gazetecilik mesleğini yapmak isteyenlere önerilerde bulunarak soruları cevapladılar.

Gazetecilik Günleri katılımcılara Üniversitemiz adına plaket ve teşekkür belgelerinin verilmesinin ardından son buldu.