HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş, MENA Ülkeleri Termal ve Sağlık Turizmi Heyeti’nin Uşak Ziyaretine Katıldı
30 Mart 2018, Cuma
Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş, MENA Ülkeleri Termal ve Sağlık Turizmi Heyeti’nin Uşak Ziyaretine Katıldı

Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş ile Rektör Yardımcısı ve Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ömer Karahan, MENA (Ortadoğu ve Kuzey Afrika) Ülkeleri Termal ve Sağlık Turizmi Heyeti’nin Uşak ziyaretine katıldılar.

Ortadoğu ve Kuzey Afrika ülkelerini içeren MENA bölgesinde faaliyet gösteren seyahat acenteleri temsilcileri, yatırımcılar ve gazetecilerden oluşan heyet, termal kaynaklar, kanyon ve Cam Terasta incelemelerde bulunmak üzere Uşak’a geldi. Heyet Vali Salim Demir tarafından karşılandı.

Vali Salim Demir’in başkanlığında öncelikle Ulubey Kaymakamlığı ziyareti gerçekleşti. Ziyarette Ulubey Kaymakam Vekili Murat Özdemir İlçe ile ilgili bilgi verdi.

Ulubey Cam Terasta gerçekleşen etkinlikte Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş ve Prof. Dr. Ömer Karahan, üniversitemiz ve sağlık turizmi ile ilgili bir sunum yaparak Uşak’ın ve Uşak Üniversitesi’nin termal ve sağlık turizmi potansiyelini MENA Ülkeleri Termal ve Sağlık Turizmi Heyeti’ne anlattılar.