Ana Sayfa / Haberler / Üniversitemiz Sosyal Hizmet Öğrenci Topluluğu “Nesiller Buluşuyor” Etkinliği Gerçekleştirdi
23 Mart 2018, Cuma

18-24 Mart Yaşlılar Haftası kapsamında Sosyal Hizmet Öğrenci Topluluğu, Uşak Belediyesi ile birlikte “ Nesiller Buluşuyor” kahvaltı etkinliğinde üç kuşağı bir araya getirdi.  Nine- kız-torun, dede, oğul ve torun olmak üzere üç kuşak, bir arada kahvaltı yaparak, hayata dair paylaşımlarda bulundular.

Kuşaklar arası iletişimi güçlendirmek amacıyla gerçekleştirilen bu etkinlikte, katılan herkesin mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Katılımcılar, topluluğumuzdan bu buluşmaların geleneksel hale getirilmesini talep ettiler. Faaliyetlerinden dolayı, Uşak Üniversitesi Sosyal Hizmet Bölümü akademisyenleri ve Sosyal Hizmet Öğrenci Topluluğu öğrencilerine ve katkılarından dolayı Uşak Belediyesine teşekkür ettiler.