HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / Üniversitemizde “İnovasyon ve Girişimcilikte Üniversite ve Sanayi Buluşması” Paneli Gerçekleşti
15 Mart 2018, Perşembe
Üniversitemizde “İnovasyon ve Girişimcilikte Üniversite ve Sanayi Buluşması” Paneli Gerçekleşti

Uşak Üniversitesi Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi (USEM) tarafından “İnovasyon ve Girişimcilikte Üniversite ve Sanayi Buluşması’’ adlı panel gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Mustafa Kemal Paşa Amfisinde yapılan panele Rektör Vekili Prof. Dr. Metin Gümüş, Uşak Karma Deri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Karahallı, Zafer Kalkınma Ajansı Uşak Yatırım Destek Ofisi Müdürü Mehmet Tekeli, Uşak Organize Sanayi Bölgesi Yatırım Destek Uzmanı İsmet Kahraman, Uşak Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Çınar, USEM Müdürü Doç. Dr. Ercan Özen ve Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. İdris Kaynak, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Etkinliğin açılış konuşmasını Rektör Vekili Prof. Dr. Metin Gümüş gerçekleştirdi. Prof. Dr. Metin Gümüş dünyanın artık çok hızlı bir şekilde geliştiğini ve bilgiyi doğru şekilde kullanan ülkelerin bu gelişmeyi sağladığını belirtti. Son 10 yıldır sanayi sektöründe bir toparlanma içerisinde olduğumuzu ifade eden Prof. Dr. Metin Gümüş “Bilimsel ve teknolojik olarak önemli bir gelişim sürecindeyiz. Eğer 2023 hedeflerimize ulaşmak istiyorsak çok çalışmamız gerekiyor. Sadece bilgi üreten değil, teknoloji üreten bir üniversite olmamız gerekiyor. Bu panelin sanayicilerimizle aramızda önemli bir köprü oluşturmasını diliyorum.’’dedi.

Açılış konuşmasının ardından moderatörlüğünü USEM Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. İdris Kaynak’ın yaptığı ve Uşak Karma Deri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Karahallı, Zafer Kalkınma Ajansı Uşak Yatırım Destek Ofisi Müdürü Mehmet Tekeli ile Uşak Organize Sanayi Bölgesi Yatırım Destek Uzmanı İsmet Kahraman’ın panelist olarak yer aldığı “İnovasyon ve Girişimcilikte Üniversite ve Sanayi Buluşması’’ adlı panel gerçekleştirildi. Panelistler inovasyon, girişimcilik hakkında öğrencilerimize bilgiler vererek soruları yanıtladılar.

Rektör Vekili Prof. Dr. Metin Gümüş’ün panelistlere üniversitemiz adına teşekkür belgesi takdim etmesiyle program sona erdi.